alles voor motor en techniek_|_ 0650 643710 _|_   verkoop@motorique.nl

Snelle levering .    Uitgebreid assortiment _. Gratis verzenden vanaf €150,-

De gehele maand november:

ACTIE: ONTVANG 10% EXTRA KORTING OP BELL HELMEN!!

Gebruik actie/couponcode "BELLHELM" tijdens het afrekenen.

Zonder enige twijfel is het Amerikaanse Bell het meest iconische motorhelmen merk ter wereld. Sinds 1954 kent het een rijke geschiedenis met diverse toonaangevende en trendsettende modellen onder leiding van oprichter Roy Richter. Vanaf het eerste uur zijn toonaangevende designs, hoogwaardige materialen en vooruitstrevendheid diep genesteld in het DNA van de Amerikanen.

MAATBEPALING HELMEN

Voordat je een helm bestelt is het van belang de juiste maat te bepalen. Een te grote helm kan tijdens het rijden bewegen en een te kleine helm kan zeer doen of irriteren. Een nieuwe Bell helm zal een tijdje strak aanvoelen, naarmate je de helm draagt zal deze comfortabeler gaan zitten. Dit is ook de reden dat een Bell helm niet uitgeleend mag worden, de binnenschaal past zich namelijk aan en vormt zich naar je hoofd. Heb je een Bell helm bestelt en deze zit toch niet goed, laat het dan gelijk binnen 24 uur na ontvangst weten en kan de helm nog geruild worden.

De maat van de helm is te bepalen door met een meetlint de omtrek van je hoofd te meten. Plaatst het meetlint op ca 2 a 2,5 cm boven je wenkbrauwen. De maat die je opmeet is de omtrek van je hoofd. Onderstaande tabel geeft een indicatie weer tussen omtrek en maat.

Nb. Een nieuwe helm drukt tegen je voorhoofd en voel je in je wangen. Een helm moet stevig zitten maar hoeft zeker niet zeer te doen. Kan je een helm naar links, rechts en/of van boven naar onder en visa versa schuiven dan is deze toch echt te groot.